Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi taş görmek

Rüyada mavi taş görmek

Rüyada mavi taş görmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi taş gördüyseniz:

  • Aynı anda yirmi sekiz yerde birden olmaya çalışmanın yarardan çok zararı olabilir.

Rüyada altın mavi taşlı yüzük görmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada mavi yüzük taşı görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada mavi renk taş görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, başarılarının devamlı olacağına işarettir.

Rüyada parlak mavi taş görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine delalettir.

Rüyada mavi taş toplamak işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, sorunların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada mavi taşlar görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada mavi taşlı küpe görmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi taşlı altın yüzük görmek kötü haberler alınacağına, büyük tartışmalara gireceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments