Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi taşlı gümüş küpe görmek

Rüyada mavi taşlı gümüş küpe görmek

Rüyada mavi taşlı gümüş küpe görmek mutlu olunacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı gümüş küpe gördüyseniz:

  • Maddi anlamda da bazı başlıklar daha fazla ilgi çekebilir.

Rüyada mavi taşlı gümüş küpe görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, kişinin muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümüş taşlı küpe görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş mavi taşlı yüzük görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, dolandırılacağına delalet eder.

Rüyada mavi taşlı gümüş yüzük görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi taşlı küpe görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına yorulur.

Rüyada gümüş kolye ve küpe görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine inanılır.

Rüyada gümüş halka küpe görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş yüzük küpe görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments