Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi taşlı yüzük almak

Rüyada mavi taşlı yüzük almak

Rüyada mavi taşlı yüzük almak büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, günahların da affolacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada mavi taşlı yüzük almak gördüyseniz:

  • Şimdi doğru anlayıp anlamadıklarını merak ediyor olabilirsiniz.

Rüyada mavi taşlı yüzük takmak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine delalettir.

Rüyada gümüş mavi taşlı yüzük görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, rahat bir hayat süreceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada altın mavi taşlı yüzük görmek başarı üstüne başarı kazanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mavi taşlı yüzük almak bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine işarettir.

Rüyada mavi taşlı altın yüzük görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, çok üzüleceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi yüzük taşı görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, günü birlik tatillere çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi taşlı yüzük taktığını görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı gümüş yüzük görmek başkasının hakkına göz dikileceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, bankadaki hesabının kabaracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments