Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi etek giymek

Rüyada mavi etek giymek

Rüyada mavi etek giymek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Rüyada mavi etek giymek gördüyseniz:

  • Ev değişikliği veya yeni bir ilişki söz konusu olabilir.

Rüyada mavi etek giymek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada mavi renk etek giymek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, onunla yaşamını birleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi uzun etek giydiğini görmek kişinin evlatlarının artacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi uzun etek giymek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada uzun mavi etek giymek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine işarettir.

Rüyada mavi uzun etek görmek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi beyaz etek görmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi etek almak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments