Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk çiçek görmek

Rüyada mavi renk çiçek görmek

Rüyada mavi renk çiçek görmek sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk çiçek gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri siz çok fazla beğeniyor.

Rüyada mavi renk çiçek görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine işaret eder.

Rüyada mavi renkte çiçek görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, geçim derdinin biteceğine işarettir.

Rüyada mavi renkli çiçek görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, kederinin dağılacağına rivayet eder.

Rüyada mavi çiçek toplamak hayırlı günler yaşayacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi beyaz çiçek görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi çiçekler görmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi çiçek görmek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına işarettir.

Rüyada saksıda mavi çiçek görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments