Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda mavi çiçek görmek

Rüyada saksıda mavi çiçek görmek

Rüyada saksıda mavi çiçek görmek kulluk görevini ihmale edeceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine tabir olunur.

Rüyada saksıda mavi çiçek gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken konular var.

Rüyada saksıda mavi çiçek görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksıda mor çiçek görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada saksı çiçekler görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, kırılan kalplerin barışacağına delalettir.

Rüyada saksıda sarı çiçek görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, harcama gücünün artacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine inanılır.

Rüyada saksıda toprak ve çiçek görmek ticarete adım atacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada çiçekli saksı görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, temize çıkacağına alamet eder.

Rüyada yeşil saksıda çiçek görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek dikmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, kalabalık günler geçirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments