Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi çiçek toplamak

Rüyada mavi çiçek toplamak

Rüyada mavi çiçek toplamak kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, duaların kabul göreceğine, kişinin malını kaybedebileceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına delalettir.

Rüyada mavi çiçek toplamak gördüyseniz:

  • Çabuk karar verebilir, kararlarınızı çabuk yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada mavi çiçek toplamak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi çiçekli elbise görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, ona emek vereceğine delalet eder.

Rüyada mavi beyaz çiçek görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada mavi çiçekler görmek rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada saksıda mavi çiçek görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine alamet eder.

Rüyada mavi renkli çiçek görmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mavi çiçek görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk çiçek görmek dertlerin aşılacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments