Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkli çiçek görmek

Rüyada mavi renkli çiçek görmek

Rüyada mavi renkli çiçek görmek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada mavi renkli çiçek gördüyseniz:

  • Kötü konuşmaktan başka kendi sırlarınızı da ağzınızdan kaçırabilirsiniz.

Rüyada mavi renkli çiçek görmek dedikodu edeceğine, rahatın kaçacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine yorulur.

Rüyada mavi renk çiçek görmek geniş bir ev satın alacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renkte çiçek görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi çiçekler görmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi beyaz çiçek görmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi çiçek görmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, can bulacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi çiçekli elbise görmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mavi çiçek toplamak sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments