Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi çiçekler görmek

Rüyada mavi çiçekler görmek

Rüyada mavi çiçekler görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, dertlerin artacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına delalet eder.

Rüyada mavi çiçekler gördüyseniz:

  • Sezgileriniz en verimli yolu bulmanızda size rehberlik edebilir.

Rüyada mavi çiçek toplamak asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk çiçek görmek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına tabir olunur.

Rüyada mavi beyaz çiçek görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada mavi çiçekli elbise görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renkte çiçek görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkli çiçek görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına delalet eder.

Rüyada mavi çiçek görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıda mavi çiçek görmek yıkılacağına, aynı karşılığı alamayacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments