Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkte çiçek görmek

Rüyada mavi renkte çiçek görmek

Rüyada mavi renkte çiçek görmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renkte çiçek gördüyseniz:

  • Planlar aniden değişebilir, uyum sağlanması gerekiyor.

Rüyada mavi renk çiçek görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkte çiçek görmek bazı iş birlikleri yapacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına delalet eder.

Rüyada mavi renkli çiçek görmek kendisini yıpratacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi çiçekler görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi çiçekli elbise görmek en gösterişli arabalara bineceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıda mavi çiçek görmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi çiçek toplamak yokluğa, darlığa düşeceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi çiçek görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments