Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi beyaz çiçek görmek

Rüyada mavi beyaz çiçek görmek

Rüyada mavi beyaz çiçek görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına yorulur.

Rüyada mavi beyaz çiçek gördüyseniz:

  • Toplum veya çevre yararına çalışmalarda bulunmanız daha iyi fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada mavi beyaz çiçek görmek insanlara yardım edeceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, hayıflanacağına yorulur.

Rüyada mavi çiçek toplamak üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renk çiçek görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine alamet eder.

Rüyada mavi renkli çiçek görmek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi çiçek görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi çiçekli elbise görmek iyileşme göstereceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkte çiçek görmek iyi şartlara kavuşacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına yorulur.

Rüyada mavi çiçekler görmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments