Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi çiçek görmek

Rüyada mavi çiçek görmek

Rüyada mavi çiçek görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada mavi çiçek gördüyseniz:

  • Bir sürpriz beklenmedik fırsatlarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada saksıda mavi çiçek görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi çiçek görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine delalettir.

Rüyada mavi beyaz çiçek görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine delalet eder.

Rüyada mavi çiçekli elbise görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, bilgilerle donanacağına tabir olunur.

Rüyada mavi çiçekler görmek onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine delalet eder.

Rüyada mavi renkli çiçek görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk çiçek görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkte çiçek görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments