Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk badana görmek

Rüyada mavi renk badana görmek

Rüyada mavi renk badana görmek yeni iş kollarına girileceğine, bol bol moral depolanacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, kazancın yetmez olacağına delalettir.

Rüyada mavi renk badana gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendi programlarında veya takımlarında yer almanız için rekabet içine girebilirler.

Rüyada mavi renk badana görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk badana yapmak kendisini mutsuz edeceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi badanalı ev görmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi badana görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi badana yapmak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına yorulur.

Rüyada yeşil renk badana yapmak dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı renk badana yapmak kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renkte badana yapmak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments