Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi badana yapmak

Rüyada mavi badana yapmak

Rüyada mavi badana yapmak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, parasına da para ekleyeceğine, rahat edeceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada mavi badana yapmak gördüyseniz:

  • Para kazanma yöntemlerinizi yenileyebilir, yeni iş kolları bularak o kanala gelir elde etmek isteyebilirsiniz.

Rüyada mavi renk badana yapmak çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, keyifli günler geçireceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi badana yapmak yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına tabir olunur.

Rüyada mavi badana görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, adının ülke dışında yayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renk badana görmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi badanalı ev görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada sarı renk badana yapmak ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkte badana yapmak rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına rivayet eder.

Rüyada evini badana yapmak bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments