Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi badanalı ev görmek

Rüyada mavi badanalı ev görmek

Rüyada mavi badanalı ev görmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, işte de mutlu olunacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine inanılır.

Rüyada mavi badanalı ev gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tavsiyelerine kulak vermeniz gerekiyor.

Rüyada mavi badanalı ev görmek sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, önünü göremez olacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada mavi badana yapmak kişinin şansının artacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada mavi badana görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk badana görmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada mavi renk badana yapmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına alamet eder.

Rüyada evi badana ettirmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yolunun açık olacağına işaret eder.

Rüyada badana yapılmış ev görmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev badanası yapmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments