Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi badana görmek

Rüyada mavi badana görmek

Rüyada mavi badana görmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi badana gördüyseniz:

  • maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Rüyada mavi badanalı ev görmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına rivayet eder.

Rüyada mavi badana yapmak ailesini kaybedeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk badana görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi badana görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine delalettir.

Rüyada mavi renk badana yapmak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına inanılır.

Rüyada yeşil renk badana yapmak uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada badana boya yapmak karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada boş evi badana yapmak kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, gelirinin çoğalacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments