Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renk badana yapmak

Rüyada sarı renk badana yapmak

Rüyada sarı renk badana yapmak sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada sarı renk badana yapmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda şanslısınız.

Rüyada sarı renk badana yapmak iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, her istediğini elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkte badana yapmak işten yana şansının açık olacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk badana yapmak daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalettir.

Rüyada yeşil renk badana yapmak yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine delalet eder.

Rüyada sarı badana yapmak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, mal mülk edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk badana görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı badanalı ev görmek elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, hastalanacağına alamet eder.

Rüyada boş evi badana yapmak hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments