Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk badana yapmak

Rüyada mavi renk badana yapmak

Rüyada mavi renk badana yapmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, solan yüzünün güleceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine alamet eder.

Rüyada mavi renk badana yapmak gördüyseniz:

  • Beklenmeyeni beklemelisiniz.

Rüyada mavi renk badana yapmak garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk badana görmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına delalettir.

Rüyada mavi badana yapmak kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada yeşil renk badana yapmak sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkte badana yapmak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işarettir.

Rüyada sarı renk badana yapmak moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada mavi renk boya yapmak başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk makyaj yapmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments