Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü nazar boncuğu görmek

Rüyada bir sürü nazar boncuğu görmek

Rüyada bir sürü nazar boncuğu görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü nazar boncuğu gördüyseniz:

  • Doğru izlenim bırakmak istiyorsanız doğru yöntemi kullanmanız gerekiyor.

Rüyada bir sürü nazar boncuğu görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, müjdeli haberler alacağına alamet eder.

Rüyada nazar boncuklu anahtarlık görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada mavi nazar boncuğu görmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada altın nazar boncuğu görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine yorulur.

Rüyada denizden nazar boncuğu toplamak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nazar boncuğu hediye almak rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada nazar boncuklu bilezik görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine inanılır.

Rüyada birinden nazar boncuğu almak becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, sağlığının da bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments