Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi göz makyajı görmek

Rüyada mavi göz makyajı görmek

Rüyada mavi göz makyajı görmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, güzel günler geçireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada mavi göz makyajı gördüyseniz:

  • Kimse diğerine yardımcı olmak istemiyor olabilir.

Rüyada mavi göz makyajı görmek bereketli ve hayırlı olacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah göz makyajı yapmak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine işarettir.

Rüyada göz makyaj yapmak mal ve mülk sahibi olunacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına işarettir.

Rüyada gözlerine makyaj yapmak eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine inanılır.

Rüyada gözleri makyajlı görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendine göz makyajı yapmak daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada gözlere makyaj yapmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada göz makyajı silmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments