Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kristal tuz görmek

Rüyada kristal tuz görmek

Rüyada kristal tuz görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, işlerinin toparlanacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kristal tuz gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızın veya kontaklarınızın üzerinden geçip ilerlemelisiniz.

Rüyada kristal tuz görmek belalardan korunacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kristal sürahi görmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, imkanlarının artacağına delalettir.

Rüyada kristal eşya görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, hep dinç ve genç kalacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kristal kadeh görmek Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, en yüksek makamlara oturacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kristal taş görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına delalettir.

Rüyada yeşil kristal görmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada kristal tabak görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada kristal avize görmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, mutluluğunun artacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments