Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saatine bakmak

Rüyada kol saatine bakmak

Rüyada kol saatine bakmak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, kimseye el açmadan yaşayacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol saatine bakmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin fikirlerini saçma dahi bulsanız renginizi göstermemenizde fayda var.

Rüyada kol saatine bakmak evliliğinde mutlu olacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Rüyada saate bakmak iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, kötü günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saatte bakmak bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, yokluk çekmeyeceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol saat bulmak verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına alamet eder.

Rüyada kol saati tamir etmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, karlı çıkacağına delalet eder.

Rüyada güzel bir kol saati görmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine yorulur.

Rüyada kol saati aldığını görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kol saat almak işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments