Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saat kordonu görmek

Rüyada kol saat kordonu görmek

Rüyada kol saat kordonu görmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada kol saat kordonu gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda fedakarlık yapmanız gerekebilir.

Rüyada kol saat kordonu görmek başına uğursuzluklar geleceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Rüyada kol saati kordonu görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada saat kordonu görmek başına türlü belalar geleceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına işarettir.

Rüyada siyah kordonlu saat görmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kordonlu saat görmek kurulu bir düzene sahip olacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi kordonlu saat görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Rüyada kordonsuz saat görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine rivayet eder.

Rüyada altın kordon görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, akıllı adımlar atacağına, bazen umutlarını yitireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments