Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kefene sarılmak

Rüyada beyaz kefene sarılmak

Rüyada beyaz kefene sarılmak sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine delalettir.

Rüyada beyaz kefene sarılmak gördüyseniz:

  • Daha çok kişiliğiniz üzerinde önemli etkiler bırakacak olaylarla karşılaşacaksınız.

Rüyada beyaz kefene sarılmak yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine yorulur.

Rüyada kendini kefene sarılı görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini kefene sarılı görmek iyilik ve güzellik bulacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına alamet eder.

Rüyada kefene sarılmış insan görmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada kefene sarılmış birini görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölmeden kefene sarılmak başarı kazanılacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kefene sarıldığını görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına yorulur.

Rüyada kefene sarılı cenaze görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments