Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin kefenli görmek

Rüyada ölmüş birinin kefenli görmek

Rüyada ölmüş birinin kefenli görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, malının ve aşının da çoğalacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin kefenli gördüyseniz:

  • Planlarınızı geliştirmeli, takip etmelisiniz.

Rüyada kefenle görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına yorulur.

Rüyada annesini kefenli görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, içsel güvensizliklerinize alamet eder.

Rüyada arkadaşını kefenli görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini kefenle görmek iş hayatında çok zarar edileceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada üstünde kefen görmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kefene sarılmış insan görmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kefenli birini gömmek az maliyetle ticarete atılacağına, kısmetlerinin artacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına delalet eder.

Rüyada ölü kefenlendiğini görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments