Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanarya tutmak

Rüyada kanarya tutmak

Rüyada kanarya tutmak önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanarya tutmak gördüyseniz:

  • Evliliğinizi veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi ilgilendiren konularda bazı kararlar alabilirsiniz.

Rüyada kanarya tutmak sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına delalettir.

Rüyada kanarya kuşu tutmak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına işarettir.

Rüyada kafeste kanarya görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına delalettir.

Rüyada ölü kanarya görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanarya beslemek toplum içindeki değerinin artacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına rivayet eder.

Rüyada sarı kanarya yakalamak kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kanarya öldürmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada kanarya görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments