Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerlerle savaşmak

Rüyada askerlerle savaşmak

Rüyada askerlerle savaşmak ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada askerlerle savaşmak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin, fırsatları görmeye çalışın.

Rüyada asker olmak ve savaşmak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada askere gitmek ve savaşmak yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, rakipsiz hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerle savaşmak maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, keyfinin olmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada asker olup savaşmak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada asker olmak savaşmak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, rakipleri mağlup edeceğine delalettir.

Rüyada askerde savaşmak bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, arkadaştan görülecek faydaya, helal kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada asker olarak savaşmak kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada askere gidip savaşmak iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments