Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker olup savaşmak

Rüyada asker olup savaşmak

Rüyada asker olup savaşmak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, ferah bir döneme girileceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker olup savaşmak gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri çağırarak kendi çevrenizde bulunmalısınız.

Rüyada asker olmak savaşmak onlara değer vereceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine delalet eder.

Rüyada asker olup savaşmak evi yoksa ev alacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada askere gidip savaşmak yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerlerle savaşmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada asker olarak savaşmak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada askere gitmek ve savaşmak bereketli işler yapılacağına, sorunlarının yakında biteceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada askerle savaşmak elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, zahmete ve çileye düşeceğine rivayet eder.

Rüyada askerde savaşmak yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments