Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker olarak savaşmak

Rüyada asker olarak savaşmak

Rüyada asker olarak savaşmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, hayırlı günler yaşayacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine tabir olunur.

Rüyada asker olarak savaşmak gördüyseniz:

  • Sizden gereğinden fazla talebi olan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada asker olarak savaşmak başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada askerle savaşmak pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada askerlerle savaşmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerde savaşmak kazancının günden güne düşeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına inanılır.

Rüyada asker olmak ve savaşmak keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına yorulur.

Rüyada asker olup savaşmak günaha gireceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine inanılır.

Rüyada askere gitmek ve savaşmak iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askere gidip savaşmak insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments