Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere gitmek ve savaşmak

Rüyada askere gitmek ve savaşmak

Rüyada askere gitmek ve savaşmak istediği herşeye ulaşabileceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada askere gitmek ve savaşmak gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, arkadaş ziyaretleri yapabilirsiniz.

Rüyada askere gitmek ve savaşmak aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada askere gidip savaşmak rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine alamet eder.

Rüyada askerlerle savaşmak karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada asker olarak savaşmak dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına tabir olunur.

Rüyada asker olup savaşmak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine rivayet eder.

Rüyada asker olmak ve savaşmak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, isteklerinin yerine geleceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına işarettir.

Rüyada askerle savaşmak gelirinin giderinden fazla olacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına, hayatını yoluna koymaya yorulur.

Rüyada askerde savaşmak mutlu bir evliliğe, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments