Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker olmak savaşmak

Rüyada asker olmak savaşmak

Rüyada asker olmak savaşmak bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, spora başlayacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına yorulur.

Rüyada asker olmak savaşmak gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projeler planladığınızdan daha fazla zaman alabilir ya da yorucu olabilir.

Rüyada asker olup savaşmak çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, yeni iş kollarına girileceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına alamet eder.

Rüyada asker olmak savaşmak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına alamet eder.

Rüyada askerle savaşmak zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker olmak ve savaşmak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerde savaşmak müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, işinden ekmeğinden olacağına delalettir.

Rüyada asker olarak savaşmak hiçbir eksiğinin olmayacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada askere gidip savaşmak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada askere gitmek ve savaşmak beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments