Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerde savaşmak

Rüyada askerde savaşmak

Rüyada askerde savaşmak dertlerinin artacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına rivayet eder.

Rüyada askerde savaşmak gördüyseniz:

  • Sonuçlanmasını beklediğiniz konularda cevaplar gelmeye başlıyor.

Rüyada askere gidip savaşmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, işlerinin bozulacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine alamet eder.

Rüyada asker olmak ve savaşmak yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada asker olup savaşmak gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına inanılır.

Rüyada askerlerle savaşmak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına delalet eder.

Rüyada askerle savaşmak kısmetli bir yıl geçirileceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada askere gitmek ve savaşmak etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza rivayet eder.

Rüyada asker olarak savaşmak para sıkıntısı çekmeyeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, kazançlı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada asker olmak savaşmak çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, şansının açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments