Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerle savaşmak

Rüyada askerle savaşmak

Rüyada askerle savaşmak elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada askerle savaşmak gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada asker olup savaşmak sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına delalettir.

Rüyada askerlerle savaşmak hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker olmak ve savaşmak başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada askere gidip savaşmak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına işarettir.

Rüyada askerle savaşmak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada asker olmak savaşmak başkalarının malına göz dikeceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, güzel günler için yaşayacağına alamet eder.

Rüyada asker olarak savaşmak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada askerde savaşmak cesaretinin yerine geleceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments