Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker olmak ve savaşmak

Rüyada asker olmak ve savaşmak

Rüyada asker olmak ve savaşmak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, suç işleyeceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker olmak ve savaşmak gördüyseniz:

  • O nedenle olumsuzluklara odaklanmamalı veya stresli ruh halinizi bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada askere gitmek ve savaşmak tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada asker olmak ve savaşmak doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada asker olarak savaşmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sonuçtan memnun kalacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada asker olmak savaşmak elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada asker olup savaşmak güvensizliğini yeneceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada askere gidip savaşmak özlemelerin son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada askerlerle savaşmak hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada askerle savaşmak bazı büyük çalışmalar yapacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments