Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere gidip savaşmak

Rüyada askere gidip savaşmak

Rüyada askere gidip savaşmak gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sevilen birinin geleceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada askere gidip savaşmak gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan kurtulabilirsiniz.

Rüyada askere gitmek ve savaşmak hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine, ticaretinin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada askere gidip savaşmak geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına inanılır.

Rüyada askerle savaşmak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada askerde savaşmak işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker olup savaşmak gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker olmak savaşmak hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada askerlerle savaşmak el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, aydınlığa çıkılacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına rivayet eder.

Rüyada asker olmak ve savaşmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments