Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gözlü yaşlı kadın görmek

Rüyada mavi gözlü yaşlı kadın görmek

Rüyada mavi gözlü yaşlı kadın görmek elindeki malların gideceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmek endişelenmenize neden olabilir.

Rüyada mavi gözlü yaşlı kadın görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarışın mavi gözlü kadın görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine delalet eder.

Rüyada mavi gözlü güzel kadın görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına işarettir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü kadın görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, güzel günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü bir kadın görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Rüyada mavi gözlü kadın görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına işarettir.

Rüyada gülmekten gözünden yaş gelmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini gözü yaşlı görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments