Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gözlü bir kadın görmek

Rüyada mavi gözlü bir kadın görmek

Rüyada mavi gözlü bir kadın görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada mavi gözlü bir kadın gördüyseniz:

  • Her iletiyi iki kere kontrol etmekte fayda var.

Rüyada mavi gözlü kadın görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada sarışın mavi gözlü kadın görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü kadın görmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, hüsrana uğrayacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işarettir.

Rüyada mavi gözlü güzel kadın görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi gözlü bir kadın görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına inanılır.

Rüyada mavi gözlü yaşlı kadın görmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada tek mavi göz görmek zaferler kazanacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin gözlerini mavi görmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments