Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gülmekten gözünden yaş gelmek

Rüyada gülmekten gözünden yaş gelmek

Rüyada gülmekten gözünden yaş gelmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, kazanç ve kar getireceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine işarettir.

Rüyada gülmekten gözünden yaş gelmek gördüyseniz:

  • Eğlenceye zaman ayırmalı, dışarı çıkıp keyifli vakit geçirmeye çalışmalısınız.

Rüyada gülmekten gözünden yaş gelmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine inanılır.

Rüyada gözünden yaş gelene kadar gülmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlerinden yaş gelmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kişinin şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada gözünden yaş gelmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine delalettir.

Rüyada gözünden yaş geldiğini görmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada göz göze geldiğini görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine işarettir.

Rüyada bir erkek göz göze gelmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine tabir olunur.

Rüyada köpekle göz göze gelmek konforundan da ödün vereceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments