Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı saçlı mavi gözlü kadın görmek

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü kadın görmek

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü kadın görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü kadın gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ilişki veya ortaklığınızın olumlu getirileri olabilir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü kadın görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, verimliliğinin artacağına, para ve makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü erkek bebek görmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına inanılır.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü sarı saçlı bebek görmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına delalettir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü sevgili görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine işarettir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü erkek görmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına delalettir.

Rüyada mavi gözlü yaşlı kadın görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarışın mavi gözlü kadın görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, huzur ve mutluluk bulacağına, kurtuluşu yakalayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments