Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini gözü yaşlı görmek

Rüyada sevdiğini gözü yaşlı görmek

Rüyada sevdiğini gözü yaşlı görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, hayattan daha zevk alacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini gözü yaşlı gördüyseniz:

  • Sizin fikirlerinizi beğenmeyen ya da eleştiren kişilere ise sabırla yaklaşmalısınız.

Rüyada sevdiğini gözü yaşlı görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı göz görmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözünden yaş aktığını görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada gözü yaşlı birini görmek başarıya giden yollarını açacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına tabir olunur.

Rüyada gözünden yaş gelmeden ağlamak herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına inanılır.

Rüyada gülmekten gözünden yaş gelmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, alım gücünün artmasına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada gözünden yaş gelmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerinden yaş gelmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments