Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gözlü kadın görmek

Rüyada mavi gözlü kadın görmek

Rüyada mavi gözlü kadın görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada mavi gözlü kadın gördüyseniz:

  • Resmi kurumlar, tüzel kişilikler, hukuki evraklar ya da meslektaşlarınızla ilişkilerinizde alternatiflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada sarışın mavi gözlü kadın görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi gözlü güzel kadın görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü kadın görmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü kadın görmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, fakirliğinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi gözlü bir kadın görmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi gözlü yaşlı kadın görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine yorulur.

Rüyada beyaz mavi gözlü kedi görmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına tabir olunur.

Rüyada iri mavi göz görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
havva.oz

hep gittiğim bir kahve dükkanında yanıma beyaz temiz yüzlü mavi gözlü bir kadın oturdu.okadar güzel bir mavi göz rengiydiki aklımda hala yüzü.kucagında bir bebek tutuyordu kadın.sonra benim kucağıma verdi.erkek bebekti.kadına kahve aldım verdim içti teşekkür etti.ismini sordum ismi annemin ismiymiş.sonra bebeği toparladı elimi sıktı gitti kadın.sonra evimde gördüm kendimi annem mavi gözlü kadını sordu bana,onun işarkadaşıymış.daha çok gelcek bebekle bize ziyarete dedi baba annem