Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarışın mavi gözlü kadın görmek

Rüyada sarışın mavi gözlü kadın görmek

Rüyada sarışın mavi gözlü kadın görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarışın mavi gözlü kadın gördüyseniz:

  • İlişkilerde duygusal derinlik artabilir veya yaratıcılığınız yükselebilir.

Rüyada sarışın mavi gözlü kadın görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü sarışın erkek görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada mavi gözlü sarışın bebek görmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına delalettir.

Rüyada mavi gözlü sarışın bir erkek bebek görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarışın mavi gözlü erkek çocuğu görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine inanılır.

Rüyada sarışın mavi gözlü erkek görmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına delalet eder.

Rüyada sarışın mavi gözlü erkek bebek görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarışın mavi gözlü bebek görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments