Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gözlü güzel kadın görmek

Rüyada mavi gözlü güzel kadın görmek

Rüyada mavi gözlü güzel kadın görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, ticarete adım atacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi gözlü güzel kadın gördüyseniz:

  • Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz.

Rüyada mavi gözlü güzel kadın görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel mavi göz görmek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada mavi gözlü güzel bebek görmek dertlerinin şifasını bulacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine işarettir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü kadın görmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada mavi gözlü kadın görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine işaret eder.

Rüyada mavi gözlü yaşlı kadın görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, ömrünün de uzun olacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü bir kadın görmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işarettir.

Rüyada sarışın mavi gözlü kadın görmek çeşitleneceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments