Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri mavi göz görmek

Rüyada iri mavi göz görmek

Rüyada iri mavi göz görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada iri mavi göz gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan insanlara karşı uyumsuz davranışlarınız olabilir.

Rüyada iri mavi göz görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada iri göz görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına işarettir.

Rüyada iri gözlü kadın görmek eşyaların yenileneceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil iri göz görmek kudret ve destek olacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada iri gözlü kedi görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, para sahibi olacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri gözlü bebek görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, yıpranacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada iri siyah göz görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına inanılır.

Rüyada iri yeşil göz görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments