Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek mavi göz görmek

Rüyada tek mavi göz görmek

Rüyada tek mavi göz görmek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, kötü halin son bulacağına işaret eder.

Rüyada tek mavi göz gördüyseniz:

  • Artık daha fazla bağlayıcı söz vermenizde fayda var.

Rüyada tek mavi göz görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada birini tek göz görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine yorulur.

Rüyada tek gözlü inek görmek kısmetlerinin artacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tek gözü kapalı olmak hata ve günah işlemekten uzak duracağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına tabir olunur.

Rüyada tek gözünün olmadığını görmek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek gözünü açamamak bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine işaret eder.

Rüyada tek gözünün çıktığını görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek gözü kör olmak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments