Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin gözlerini mavi görmek

Rüyada bebeğin gözlerini mavi görmek

Rüyada bebeğin gözlerini mavi görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin gözlerini mavi gördüyseniz:

  • Gerçek olanla yanlış veya yalan haber birbirine karışabilir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü bebek emzirmek adından söz ettirecek adımlar atacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada mavi gözlü bebek görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, küskünlüklerin oluşacağına yorulur.

Rüyada mavi gözlü bir bebek görmek büyük bir borcun altına gireceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi gözlü bebek kucaklamak hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada mavi göz bebek görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına rivayet eder.

Rüyada mavi gözlü ikiz bebek görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, hastalıklarının düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada mavi gözlü bebek doğurduğunu görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, kendini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments