Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gömlekli erkek görmek

Rüyada mavi gömlekli erkek görmek

Rüyada mavi gömlekli erkek görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi gömlekli erkek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sunumlar yapmadan veya fikirlerinizi açıklamadan önce iyi hazırlanmanız gerekiyor.

Rüyada mavi gömlekli erkek görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine alamet eder.

Rüyada mavi erkek gömleği görmek dertlerine derman arayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek giymiş erkek görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini mavi gömlekle görmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada yeni mavi gömlek görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, tecrübelerini aktaracağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek giyen birini görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, işinin ehli olacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada mavi renk gömlek görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, epey bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kareli gömlek giymek sevincinin üzüntüye döneceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, rakiplerine karşı fark atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments