Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi çizgili gömlek görmek

Rüyada mavi çizgili gömlek görmek

Rüyada mavi çizgili gömlek görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına alamet eder.

Rüyada mavi çizgili gömlek gördüyseniz:

  • Farklı açılardan düşünmeniz herkesin ihtiyaçlarını karşılayabilecek işe yarar çözümler bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada mavi çizgili gömlek görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına işaret eder.

Rüyada beyaz çizgili gömlek görmek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, başkalarının malına göz dikeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı çizgili gömlek görmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, alın terinin karşılığını alacağına alamet eder.

Rüyada çizgili gömlek giymek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çizgili gömlek görmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, büyük başarılara imza atacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi çizgi görmek bol rızık elde edeceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı çizgili yılan görmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, işlerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada yol çizgisi görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, başarısının yükseleceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments