Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi erkek gömleği görmek

Rüyada mavi erkek gömleği görmek

Rüyada mavi erkek gömleği görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine delalet eder.

Rüyada mavi erkek gömleği gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızı ya da ön görülerinizi detaylandırmalısınız.

Rüyada mavi gömlek giymiş erkek görmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, bununla yüceleceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gömlekli erkek görmek işlerin aksamayacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi erkek gömleği görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi kareli gömlek giymek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine işaret eder.

Rüyada mavi gömlek giymek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine tabir olunur.

Rüyada buz mavisi gömlek görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada mavi renkli gömlek görmek bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, kendisini iyi hissedeceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine inanılır.

Rüyada yeni mavi gömlek giymek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments