Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gömlek satın almak

Rüyada mavi gömlek satın almak

Rüyada mavi gömlek satın almak bazı adımlar atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, sohbetinin bozulacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına işarettir.

Rüyada mavi gömlek satın almak gördüyseniz:

  • Gelen desteğin kaynağını sorgulamadan nereden gelirse gelsin kabul etmekte fayda var.

Rüyada mavi gömlek satın almak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işaret eder.

Rüyada yeşil gömlek satın almak dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada gömlek satın almak karamsar ve umutsuz olacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine delalet eder.

Rüyada yeni gömlek satın almak huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına inanılır.

Rüyada mavi çizgili gömlek görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, mesleğine dört elle sarılacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi gömlek giyen birini görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada mavi gömlek yıkamak kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renk gömlek görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments